Met een tuktuk door de stad

tuktuk hotel new york kop van zuidDit is het nieuwste fenomeen om je te laten vervoeren door Rotterdam. De TukTuks zijn telefonisch te reserveren (voor gelegenheden, niet speciaal als taxi) maar je kunt er natuurlijk ook eentje aanhouden op straat. Er rijden zelfs tuktuk limousines! Standplaatsen zijn er bij de SS Rotterdam en bij Hotel New York, dagelijks tot 19.00 uur, in ieder geval tijdens de zomermaanden, check hiervoor de organisatie van de TukTuks in Rotterdam, telefoon: +31 (0)10 2234981.

Steeds meer TukTuk’s

tuktuk-flexvervoer

De tuktuks in Rotterdam zijn flink in ontwikkeling. De organisatie die met de tuktuks rijdt is Flexvervoer. Volgende de flyer op bijgaande foto rijden de TukTuks, of is het tuctuc ?, inmiddels van deur naar deur op de Kop van Zuid en naar de Afrikaanderwijk, met het bekende Afrikaanderplein en de grote markt die daar 2 x per week gehouden wordt.

Reacties

 1. Soraya Cosaert zegt:

  Hoi,

  Mijn nicht gaat trouwen en ik wil graag een tuktuk om ze naar huis te brengen. Het gaat om een stukje van overschie naar Rotterdam slinge. Het is wel in 01.00 snachts op 13 september.

  Kunnen jullie mij vertellen of dit kan en hoe duur het is.

  Alvast bedankt!

  Gr. Soraya