Splashtours rijdt met bus het water in

Stadstoer met amfibiebus SplashtoursDe bus van Splashtours rijdt het water van de Maas in zodat je het beste van Rotterdam op een bijzondere manier kunt zien. Deze stadsrondrit met bootbus gaat net zo makkelijk over land langs de toeristische hoogtepunten van de stad als dat de amfibiebus doodleuk het water van de Maas in rijdt om de stadsrondrit varend voort te zetten. Eenmaal aan de overkant van de rivier rijdt de amfibiebus net zo makkelijk de kade weer op.

Prachtig uitzicht op de Rotterdamse skyline

Met Splashtours langs Hotel New York Vaak genoeg hebben we gezien dat de bootbus niet alleen voor de passagiers zelf een belevenis is, op de wal trekt de varende bus ook veel bekijks. De stadstoer gaat niet heel ver de havens in, daarvoor kun je beter de Spido nemen. Splashtours vaart met name rond de Kop van Zuid, met daar natuurlijk Hotel New York, en geeft je niet alleen een prachtig uitzicht op de skyline van de stad maar ook op de architectuur en wolkenkrabbers aan de zuidelijke oever.

Combitickets met andere attracties

Over land gaat de gele bus onder meer over de Erasmusbrug. Dat is voor veel mensen een feest der herkenning omdat dit waarschijnlijk de bekendste brug van Nederland is omdat hij zo vaak opduikt in reclame’s en films. Goed om te weten is dat Splashtours combitickets aanbiedt met bijvoorbeeld een bezoek aan de Euromast en het voormalige passagiersschip SS Rotterdam.

Tickets boeken voor de Splashtour kan op de officiële site hier!

Hoe ziet zo’n varende bus er uit? Kijk hier naar de video.