Skyline van Rotterdam vanaf de Erasmusbrug (video)

Bekijk de Skyline van Rotterdam vanaf de Erasmusbrug. Geniet van het uitzicht tijdens deze fietstocht over de bekendste brug van Rotterdam. Je ziet de route van zuid naar noord, naar het stadscentrum. Het is een flinke klim (en afdaling), onderweg zie je iedereen op de pedalen staan om de overkant te halen.

Je ziet onder andere wolkenkrabber The Red Apple, de Willemsbrug, de zwarte woontorens de Hoge Heren, Inntel Hotel aan de Leuvehaven en natuurlijk de rivier de Maas want daar fiets je overheen. Ik heb deze rit vaak gemaakt en nooit heeft het me verveeld want het water, de wind en de wolken zijn geen dag hetzelfde. En last but not least, de vele bouwprojecten in de stad, geven het uitzicht op de skyline van Rotterdam ook regelmatig een andere invulling. Kijk mee en bedenk dat je in Rotterdam heel makkelijk een fiets kunt huren om zelf een keer over de brug te fietsen.

Geen zin om te fietsen? Download een van onze gratis wandelroutes en loop onder andere langs de Erasmusbrug!

Binnenkort fietsen we vast weer over de Erasmusbrug en kunnen we ook het prachtige uitzicht op de Kop Van Zuid laten zien als we van noord naar zuid over de rivier gaan.