Massale bewondering Rotterdam Centraal Station

Fotograferen-CSRotterdammers komen massaal naar het nieuwe Rotterdam Centraal Station om het te bewonderen en te fotograferen. Het CS is een  paar dagen geleden geopend en jong en oud komen de nieuwe Rotterdamse icoon met eigen ogen bewonderen. Ook veel oudere Rotterdammers nemen de kans te baat het architectonische hoogstandje zelf te bekijken net als mensen die waarschijnlijk anders nooit via Rotterdam Centraal reizen en er speciaal voor gekomen zijn. De reacties zijn in het algemeen lovend en ook de bijnaam Haaiebek hoor je veel terug op het stationsplein, hoewel dat niet de meest populaire bijnaam schijnt te zijn. 

Veel foto’s van Rotterdam Centraal

Er worden vooral heel veel foto’s gemaakt door de Rotterdammers, want daar leent het opvallende gebouw zich heel goed voor, al is het af en toe passen en meten om het gevaarte er goed op te krijgen. Sommige mensen hebben er speciaal een dagje voor uit getrokken, zoals de deelnemers aan een workshop fotografie die aan het gebouw een flinke fotografische uitdaging hebben.Maar ook toevallig passerende wielrenners stappen even af voor een kiekje of de boodschappentassen gaan even op de grond om het plein en het Centraal Station te fotograferen.

Foto-overzicht (klik voor de vergroting)

fotografie-cs op-de-foto-station-rotterdam man-foto-cs moeder-dochter-foto-haaiebek gezin-op-foto-rotterdam-centraal foto-centraal-station mannen-fotograferen-centraal-station mooie-foto-rotterdam-centraal station-kapsalon vrouw-maakt-foto-station foto-centraal-station-rotterdam foto-maken-met-ipad foto-maken-stationsplein-rotterdam foto-mobiele-telefoon-roze foto-station