Goedkoop Overnachten in Rotterdam

Vaak krijgen wij de vraag gesteld of we adresjes weten voor Goedkoop Overnachten in Rotterdam. Aangezien Rotterdam steeds populairder wordt als toeristische bestemming wordt het moeilijker om nog echt goedkope overnachtingen in Rotterdam te boeken. Hieronder hebben wij een aantal hotels op een rijtje gezet waarvan wij denken dat de prijs-kwaliteitverhouding zodanig goed is dat het de moeite en het geld waard is om hier te verblijven tijdens een weekendje Rotterdam.

Waar goedkoop overnachten in Rotterdam?

Onderstaand rijtje gaat uit van de prijs van een 2-persoonskamer van zaterdag op zondag.

Hotel Santa Maria

Hotel Santa Maria - goedkoop overnachten in rotterdamGelegen in het Scheepvaartkwartier, door veel Rotterdammers gezien als de mooiste wijk van Rotterdam, is dit kleinschalige hotel een ideale uitvalsbasis voor een weekendje Rotterdam. Er is gratis Wifi aanwezig en in de directe omgeving zijn veel leuke restaurants te vinden. Een kamer kost bij dit hotel € 52,- inclusief ontbijt.
Klik hier om te boeken of voor meer informatie!
 

Hostel ROOM Rotterdam

Hostel ROOM Rotterdam - goedkoop overnachten rotterdam Ook gelegen in het Scheepvaartkwartier is Hostel ROOM Rotterdam in een monumentaal pand biedt dit hostel kamers met gratis WiFi. Er is een gemeenschappelijke woonkamer met een televisie, een dvd-speler en bordspellen en fietsverhuur beschikbaar bij de accommodatie. Veel restaurants op loopafstand.
Een kamer kost bij dit hotel € 63,- inclusief ontbijt.
Klik hier om te boeken of voor meer informatie!
 

Hotel Bazar

hotel bazar - goiedkoop overnachten in rotterdamGelegen in de levendige en culturele Witte de Withstraat is Hotel Bazar een fenomeen in Rotterdam. Gelegen vlakbij de vele musea en omringt door veel restaurants en barretjes. Alle kamers zijn voorzien van een minibar en een televisie, en sommige kamers zijn voorzien van een balkon.
Een kamer kost bij dit hotel € 80,- inclusief ontbijt.
Klik hier om te boeken of voor meer informatie!
 

Hopelijk hebben we je met dit lijstje wat op weg geholpen om goedkoop overnachten in Rotterdam mogelijk te maken. Veel plezier met het boeken en in Rotterdam natuurlijk!